familievalorile familieiviaţa de familie

O mamă le răspunde celor care o întreabă de ce nu se oprește din făcut copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Leslie, o mămă hotărâtă cu cinci copii, s-a hotărât să le răspundă pe net celor care o critică pentru că are o familie numeroasă.

Ea a considerat necesar să dea un răspuns, deoarece mass-media prezintă mult prea des persoanele de culoare care fiind „incapabile de a crește cum se cuvine o familie numeroasă”.

„De obicei nu le prea răspund tuturor detractorilor care găsesc de cuviință să judece alegerile mele de viață. DAR unii comentează, iar alții chiar au avut tupeul să-mi trimită mesaje private în legătură cu sarcina mea: «Nu v-ați potolit?» «Cum vă permiteți 5?»”.

„Uite care-i treaba. Sunt o ADULTĂ căsătorită. Am cinci copii cu același tată”, menționează ea, adăugând că aceasta nu înseamnă că le condamnă pe femeile care au copii cu mai mulți bărbați, ci doar că se simte frustrată de întrebările personale și aluziile referitoare la contracepție pe care s-au grăbit unii să i le trimită.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Sunt binecuvântată să am un soț care lucrează din greu în ECHIPĂ cu mine pentru a crește niște oameni buni.”

(articolul continuă mai jos)

Urmăritorii au aplaudat sinceritatea ei și i-au mulțumit. „Ai o familie superbă, iar numărul lor nu este treaba nimănui atâta timp cât Dumnezeu îți dă și binecuvântarea, și mijloacele [pentru a crește acești copii]”, a scris un comentator.

„Felicitări pentru cea de a cincea binecuvântare! Vreau să vă spun că și albii cu familie numeroasă sunt criticați”, a mai scris cineva. „Eu am șase și lumea îmi spune cele mai incredibile lucruri ÎN FAȚĂ. Eu nu am audiența pe care o aveți dumneavoastră pentru a putea influența părerea oamenilor, așa că sunt foarte bucuroasă când văd persoane care îi confruntă pe acești oameni care-și bagă nasul unde nu le fierbe oala! Naștere ușoară vă doresc!”

Leslie s-a hotărât să reacționeze după ce un troll i-a transmis mesaje deosebit de jignitoare, în care-i spunea că face copii fiindcă primește ajutoare de la stat. „Destul de des vedem că mass-media prezintă familiile de culoare ca fiind incapabile de a crește cum se cuvine o familie numeroasă”, a scris ea. „În realitate, familiile de culoare care-și câștigă cinstit traiul au avut întotdeauna mulți copii, de obicei mai mult de trei.”

Americana speră ca pe viitor și alte femei să ia atitudine pentru familia lor – fie aceasta mai mult sau mai puțin numeroasă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. Estoy de acuerdo con tigo, si no es para ayudar , que nadie se meta, no es su asunto cuántos hijos tienes. Soys una familia muy hermosa. Felicidades. Yo tengo 6 hijos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button