homosexualitate

O grotescă parodiere a crucificării lui Iisus Hristos: În Sao Polo, două milioane de participanți la o paradă gay

enhanced-15456-1433978712-7-450x437

30 iunie 2015, truthuncensored.net

Evenimentul s-a desfășurat pe străzile orașului brazilian Sao Paolo.

Două milioane participanți la o paradă gay au luat cu asalt străzile și au pus în scenă un grotesc spectacol de parodiere a crucificării lui Iisus Hristos. O actriță transsexuală a jucat rolul lui Iisus, fiind îmbrăcată în cămașă, biciuită până la sânge, iar apoi crucificată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 sao-paolo--450x412

UOL Brazil transmite:

La primele ore ale dimineții de luni, Marco Feliciano (PSC), în calitate de membru federal al Parlamentului Orașului Brazilian Sao Paolo, dar și de pastor, a postat o serie de mesaje pe o rețea de socializare, criticând această demonstrație. El a acuzat organizatorii paradei de faptul că au ridiculizat credința creștină și a afirmat că, opunându-se unor astfel de manifestări, nu aduce nici un fel de prejudiciu si nici nu poate fi acuzat de intoleranță, ci doar își exercită dreptul la libera exprimare, precum și pe cel de libertate religioasă.

518501-970x600-1-450x278

Președintele Comisiei Legii Constituționale al OAB-SP, Marcelo de Oliveira Fausto Figueiredo, nu a considerat că demonstrația a avut vreun caracter ilicit: “A fost o demonstrație în forță, dar, din punctul meu de vedere, s-a încadrat în limitele libertății de expresie.”

Actrița Viviany Beleboni, în vârstă de 26 de ani, care a interpretat rolul lui Iisus crucificat, a afirmat că a fost îngrozită de amenințările pe care le-a primit ulterior acestei demonstrații, dar că nu are niciun regret: “Se spun lucruri absurde: că ar trebui să mor; să fiu crucificată cu adevărat, să fac cancer. Adineauri am primit un telefon anonim de la o persoană care mi-a spus că urmează să mor.”

În schimb, regretă faptul că a primit critici tocmai din partea comunității LGBT: “Se vehiculează faptul că, de acum, homosexualii vor fi și mai mult oprimați, și că pierderile aduse comunității LGBT vor crește.”

518452-970x600-1 518460-970x600-1 518475-970x600-1 518477-970x600-1

Traducător: Diana Orzan

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button