O frumoasă cerere în căsătorie, care a inclus un al doilea inel, pentru sora cu sindromul Down

de Doug Mainwaring, LifeSiteNews

Will Seaton, în vârstă de 25 de ani, și Ashley Schaus, de 23, au fost prieteni timp de câțiva ani. Când a venit momentul marii întrebări, Will s-a prezentat cu două inele – în loc de unul singur. Actuala sa logodnică l-a primit, în mod surprinzător, pe cel de-al doilea!

Will știa de multă vreme că o căsătorie între el și Ashley ar fi inclus-o, fără discuție, și pe sora acesteia, Hannah, o fată de 15 ani, cu sindromul Down. Ashley îi spuse clar asta, deoarece Hannah va fi mereu dependentă de ea.

Neînduplecat, Will a răspuns provocării în cel mai bun mod posibil, declarându-și dragostea și luându-și angajamentul față de amândouă.

Iată o fotografie de anul trecut, în care Will, îngenuncheat, scoate un inel și-i cere Hannei să-i fie „cea mai bună prietenă pentru totdeauna”.

Ashley le-a povestit reporterilor de la TODAY că, după această scenă, Will „s-a uitat la mine în timp ce eu încercam să mă opresc din plâns. ‘Eu sunt următoarea?’, l-am întrebat. A îngenuncheat apoi în fața mea și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.”

Frumoasele fotografii ce prezintă evenimentul se explică prin faptul că Will le-a făcut și surpriza unei ședințe foto viitoarei soții și viitoarei „celei mai bune prietene pentru totdeauna”.

„Am vrut să o includ și pe Hannah în această cerere, în eventualitatea în care ea nu va avea parte de o astfel de experiență. Hannah este o parte importantă a relației noastre și deja o văd ca pe o soră”, a spus Will.

„Am fost foarte surprinsă”, a mărturisit Ashley postului FOX59. „Will este grozav, dar e smerit, așa că acest gest m-a uluit. Ea a fost foarte fericită și mă gândesc cât de special trebuie să fi fost pentru ea.”

În ziua nunții lor, în octombrie, Will plănuiește să facă și „jurămintele prieteniei” cu Hannah, iar la ceremonie să danseze cu ea pe melodia „Best Friend” a lui Harry Nilsson.

Într-un interviu pentru ABC News, Hannah a spus că Will este minunat și că decizia de a o include și pe ea în acest moment special al vieții lor de cuplu a făcut-o „foarte fericită”. „M-a luat la pescuit și a făcut glume amuzante. Mă face să râd și are grijă de mine”, a mai spus ea.

„Hannah îmi amintește că există multe lucruri în viață pentru care poți fi recunoscător și de aceea n-ar trebui să luăm viața ca o presupunere”, a spus Will Seaton.

Traducere: Maria Cruț /AlexandraNadane.ro

 


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.