sindrom Down

O fetiță de 12 ani cu Sindrom Down îi salvează viața surorii ei mai mici

carin_810_500_55_s_c1

LifeSiteNew.com

Tomarra Richardson, mamă a trei copii, povestește cum fiica ei cu dizabilități în vârstă de 12 ani, Carin, și-a salvat sora mai mică atunci când era să se înece în piscina casei vara trecută.

Fetița de 3 ani, Jac’Lynn, a ieșit neobservată afară. Încercând să sară în colacul ei, nu a reușit să se prindă de el și s-a dus la fund. Acesta a fost momentul în care Carin, care suferă de sindromul Down, a intrat în acțiune. “Fără panică sau teamă,” a declarat Tomarra pentru ABC 12, “[Carin] și-a luat ochelarii, a intrat în apă, a scos-o pe sora ei din piscină și a adus-o în casă. A fost eroul nostru, i-a salvat viața surorii ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Carin a reacționat incredibil de rapid. Și nu a fost speriată deloc!”

Carin a confirmat pentru ABC 12 că nu a fost speriată și că e fericită să își știe sora bine.

ABC 12 notează totodată că “imediat după accident, Tomarra a pus mai multe încuietori care să nu permită accesul la piscină. Și a montat alarme la ușile din fața și din spatele casei pentru a ști când sunt deschise.”

Copiii cu dizabilități aduc cu ei o serie de încercări, dar sunt fascinanți, unici și minunați, asemeni tuturor copiilor.

Traducere: Ioana Pleșca


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button