O fetiţă de 12 ani cu Sindrom Down îi salvează viaţa surorii ei mai mici

carin_810_500_55_s_c1

LifeSiteNew.com

Tomarra Richardson, mamă a trei copii, povesteşte cum fiica ei cu dizabilităţi în vârstă de 12 ani, Carin, şi-a salvat sora mai mică atunci când era să se înece în piscina casei vara trecută.

Fetiţa de 3 ani, Jac’Lynn, a ieşit neobservată afară. Încercând să sară în colacul ei, nu a reuşit să se prindă de el şi s-a dus la fund. Acesta a fost momentul în care Carin, care suferă de sindromul Down, a intrat în acţiune. “Fără panică sau teamă,” a declarat Tomarra pentru ABC 12, “[Carin] şi-a luat ochelarii, a intrat în apă, a scos-o pe sora ei din piscină şi a adus-o în casă. A fost eroul nostru, i-a salvat viaţa surorii ei.

Carin a reacţionat incredibil de rapid. Şi nu a fost speriată deloc!”

Carin a confirmat pentru ABC 12 că nu a fost speriată şi că e fericită să îşi ştie sora bine.

ABC 12 notează totodată că “imediat după accident, Tomarra a pus mai multe încuietori care să nu permită accesul la piscină. Şi a montat alarme la uşile din faţa şi din spatele casei pentru a şti când sunt deschise.”

Copiii cu dizabilităţi aduc cu ei o serie de încercări, dar sunt fascinanţi, unici şi minunaţi, asemeni tuturor copiilor.

Traducere: Ioana Pleşca

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.