familie

O asistentă medicală din California a descoperit că un nou coleg de al ei este unul dintre nou-născuții prematur pe care i-a îngrijit în urmă cu mulți ani

Vilma Wong lucrează ca asistentă de peste 32 de ani. Ea a descoperit recent că își cunoaște noul coleg, pe medicul rezident Brandon Seminatore, care își face rezidențiatul la Spitalul Pediatric Lucile Packard din Palo Alto, California, SUA, din primele lui clipe de viață. Acum 28 de ani, tânărul venea pe lume, prematur, iar Vilma a fost cea care l-a îngrijit până a fost externat.

Asistenta și-a dat seama că numele noului ei coleg îi suna cunoscut, dar nu reușea sub nicio formă să își dea seama în ce condiții îl mai întâlnise. Misterul a fost deslușit în momentul în care Brandon i-a povestit cum a venit pe lume. Medicul i-a adus și o fotografie făcută la acea vreme.

Vilma Wong în 1990, cu viitorul său coleg în brațe / Sursa:Metro

„Acum câteva săptămâni, Brandon s-a alăturat echipei. Preluase un pacient de-al meu, așa că m-am dus să mă prezint. Când mi-a spus cum îl cheamă, mi-am dat seama că numele lui îmi suna cunoscut. L-am tot întrebat unde s-a născut și așa am aflat că este din San Jose și că s-a născut chiar în acest spital. Lucrurile au început să se lege. L-am întrebat dacă tatăl lui este polițist. Au urmat câteva secunde de liniște. M-a întrebat dacă sunt Vilma și i-am spus că da”, a povestit asistenta.

„Se pare că mama lui i-a spus să vină pe secția mea și să întrebe de mine, dar el era convins că eram deja pensionată. Nu mi-a venit să cred că bebelușul prematur pe care l-am îngrijit acum aproape 30 de ani mi-a ajuns coleg de muncă”, a adăugat Vilma

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: a1.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button