familie

„Nu-i cu nimic mai onorabil să-l numești fascist pe un creștin conservator obișnuit decât mai știu eu cum pe un homosexual”

 

După dezbaterea de la TVR 1 din 3 iunie, o profesoară de matematică din Tulcea, care inițial ținea cu tabăra pro-homosexualitate, s-a declarat public dezgustată de metodele josnice prin care aceștia încearcă să își apere punctul de vedere prin acuzații care sună foarte asemănător cu propaganda comunistă („Nu ești cu noi, deci ești fascist”).

Ea spune că scopul nu scuză mijloacele, iar aceste practici îi dezonorează pe oameni care se pretind intelectuali. Redăm integral postarea ei, care combate multe erori logice și acuzații false promovate de adversarii referendumului pentru căsătorie. Sublinierile aparțin redacției:

Dragi prieteni anti-CpF, daca veti continua sa-i demonizati pe sustinatorii CpF nu veti stoarce prea multe voturi in plus la referendum, in schimb veti radicaliza tot soiul de tampiti din ambele tabere. Tampitii vostri sunt, inevitabil, mai putini (fiindca si voi sunteti mai putini, de asta zic „inevitabil”), deci radicalizarea lor nu ne intereseaza prea tare. In schimb, ce fac tampitii ceilalti ar trebui sa vă intereseze, daca realmente va pasă de soarta homosexualilor din Romănia si nu duceti doar o lupta ideologică.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Hai să vă dau niste exemple de demonizare a adversarilor (e vorba de propagandă mincinoasă cu un foarte inalt grad de puritate propagandistica si foarte putine „reziduuri” de onestitate):

– Un nătărău pro CpF face o confuzie prosteasca la televizor si spune ca Hitler a innebunit de-abia din 1942. Voi deduceți din spusele lui că e de acord cu politica antisemita a lui Hitler (creditându-l astfel, pe bietul bou, că stie istorie), ba, mai mult decat atat, ca si CpF ar fi de acord!

O avocata pro CpF dezaprobă cat se poate de explicit (deci pe intelesul oricarui prost) o parte din continutul Conventiei de la Istanbul (si anume faptul ca recomanda introducerea teoriei genului in scoli), iar voi o acuzati ca dezaproba o alta parte a Conventiei, si anume masurile anti-violenta in familie. Ca de obicei, extindeti „vinovatia” la intreaga CpF: uitati, oameni buni, astia sunt pentru snopirea femeilor in bataie!

Aceeasi avocata spune ca nu-i de acord cu dictatura minoritatilor, iar voi o acuzati ca pledeaza in favoarea … dictaturii majoritatii si, in extenso, acuzati intreaga CpF ca nu-i de acord cu drepturile minoritatilor, ba chiar că respinge principiul egalității în drepturi!

– Strigati pe toate drumurile: „S-au demascat! Sunt niste fascisti nenorociti!”, in speranta ca lumea o sa va creada (voi deja v-ati autoconvins) si se va feri sa se asocieze cu asa niste nemernici. Dar v-ati gandit macar un minut ca nu va cred decat cei care deja banuiau asta si ca ceilalti pot cadea fie in capcana de a respinge orice acuzatie la adresa CpF (oricat de justa ar fi), fie in cea de a transforma fascismul intr-o ideologie relativ benigna? „Ce-i ăla fascism, puișor?”. „A, e chestia aia cănd lupți pentru ca orice copil să aiba mamă și tată”.

Ca sa nu spuneti ca inventez si eu acuzatii, aveti aici o mostra exemplară de propagandă: https://www.facebook.com/sorin.cucerai/posts/10154613045882644
Acest text a primit peste 600 de aprecieri si a fost distribuit de vreo 250 de ori. Daca as fi un fan usor imatur al CpF, m-as bucura! Exact asa au procedat si adversarii lui Trump, in SUA, crezand ca daca ii pun in cărcă toate porcariile posibile, lumea se va dezice de el. Nu cred ca tehnica asta functionează intr-o societate libera, in care ambele tabere au la dispozitie diverse mecanisme de propaganda. Si cred ca ea coboara nivelul luptei ideologice (că la noi in primul rand despre asta e vorba) la un nivel extrem de scazut. Nu-i cu nimic mai onorabil sa-l numesti fascist pe un crestin conservator obisnuit decat mai știu eu cum pe un homosexual. Iar agresiunea e cu atat mai reprobabila cu cat vine din partea unei persoane mai instruite.

Faptul ca intentiile sunt nobile este irelevant. Cand folosesti metode josnice, care aproape sigur iti compromit si scopurile, nu are nicio importanta ce intentii ai avut.

In alta ordine de idei, eu ajunsesem, de la o vreme, la concluzia ca e mai bine sa ma abtin in aceasta disputa si sa nu votez la referendum. Chiar asta ii spuneam aseara lui Eduard Barbu, pe messenger. Asta desi sunt unul dintre cei trei milioane care au semnat petitia (oooooh, Marcelina, dar cum e posibil!? :O si tu esti fascista?!!! >:( >:( >:( :'( :'( )

In mare masura, luasem decizia asta fiindca am tendinta sa tin cu cei care-s atacati mai tare, chiar daca mi se pare ca gresesc. Dar balanța pare să se fi inclinat in partea cealaltă. Nu suport nici propaganda mincinoasa, indiferent cat de nobile par a-i fi scopurile si cat de mărețe sau sfinte sunt principiile sub care este practicată.

Deci, dragi prieteni progresiști, v-ati castigat in mine un adversar deschis si atent. Dacă nu mă blocați, o să vă taxez derapajele ori de căte ori o să am timp. Dacă mă blocați, o sa vă descopăr derapajele pe la alții, si tot o sa le taxez. 3:)

Dragi prieteni tradiționaliști, sper ca voi să nu le răspundeți progresiștilor cu aceeași monedă! Noi trebuie sa mergem pe calea adevarului. Nicaieri, in Evangheliile pe care le respectam, nu sunt valorizate metodele incorecte. Mai bine pierzi o batalie decat s-o castigi devenind un om lipsit de scrupule. Insa n-o veti pierde, cu sau fara votul meu! 🙂

 

Citește și Claudiu Târziu, publicist: „Normalii sînt fasciști”

Citește și Despre „dictatura majorității” și compararea Coaliției pentru Familie cu nazismul: Dictaturile sunt întotdeauna ale unor minorități. Suporter pe Facebook: „Nu majoritarismul i-a adus pe naziști la putere, ci tacticile de cucerire a puterii”

Citește și VIDEO & transcript parțial: Referendumul pentru căsătorie și familie. Emisiune „Recurs la morală” – TVR, 3 iunie 2017

Citește și „Est modus in rebus!…” – interviu cu prof. dr. Gheorghiță Geană

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button