Marxism cultural

Nouă apariție editorială: „Corectitudinea politică – o ideologie neomarxistă. Marxismul cultural – noua utopie”

Corectitudinea-politica

În ultimii 40 ani America a fost cucerită de o ideologie: Corectitudinea Politică. Unii o consideră o glumă. Nu e. E mortal de serioasă.

Ea vrea să altereze regulile, să schimbe comportamentul, gândirea, cuvintele. Căci cine controlează limbajul controlează gândirea. Corectitudinea Politică e de fapt Marxism Cultural: marxism transpus din termeni economici în termeni culturali. El datează din anii 1920, de la Antonio Gramsci și György Lukács. În 1923 un grup de marxiști întemeia în Germania un institut dedicat răspândirii comunismului în occident. Ei îl combină pe Marx cu Freud…

(William Lind)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Veți afla incredibila poveste a acestei invazii sexo-marxiste citind cartea de față, publicată la Editura Reîntregirea, din Alba Iulia, în coordonarea lui Andrei Dîrlău și a Irinei Bazon.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button