criza de sarcină

Nivel minim record de avorturi în Pennsylvania. Ecografia și centrele pentru criza de sarcină – cei mai importanți factori

Sursă: LifeNews

Potrivit raportului Departamentului de Sănătate, numărul de avorturi în statul american Pennsylvania a înregistrat un minim record.

Astfel, în 2017 s-au produs 30.011 de avorturi, față de 30.831 în 2016. „În timp ce fiecare avort este o tragedie, minimul record înregistrat este un moment de referință”, a declarat Maria V. Gallagher, directorul pentru legislație al Pennsylvania Pro-Life Federation, afiliată la National Right to Life.

În opinia acesteia, există mai mulți factori care au contribuit la reducerea numărului de avorturi: „Tehnologia cu ultrasunete a creat o fereastră către uter, iar femeile tind să aleagă viața pentru bebelușii lor, dacă privesc imaginile într-un mediu de sprijin. În același timp, numărul de avorturi ar fi fost mult mai mare fără resursele centrelor de sprijin pentru sarcină administrate de Real Alternatives sau alte grupuri. Aceste organizații pro-viață asigură totul pentru femeile gravide, de la scutece, recomandări de îngrijire zilnică și consiliere completă”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button