adopţie

Nici Premierul Dăncilă nu pare îngrijorată de ilegalitatea răpirii Sorinei: „Urmărim acomodarea fetiței la noul mediu și vrem să ne asigurăm că este în siguranță”

Noi declarații făcute de Premierul Viorica Dăncilă la Neptun, conform Stiripesurse.ro. Premierul a aprobat trimiterea unui mesaj către Ambasada SUA, cu dorința de a avea o strânsă colaborare în ceea ce privește situația Sorinei:

„Împreună cu Marius Budăi, ministrul Muncii, urmărim acomodarea fetiței la noul mediu și vrem să ne asigurăm că este în siguranță și că are parte de o bună îngrijire”

Ca și Ministrul Muncii, nici Dăncilă nu pune nicio clipă la îndoială legalitatea deciziei de a forța un copil să meargă la adoptator, cu încălcarea Codului de procedură penală.

Să înțelegem că, dacă ilegalitățile și abuzurile (în justiție!) se fac în favoarea unor cetățeni americani, acestea încetează a mai fi ilegalități și abuzuri?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sunt mehedințenii mai puțin importanți ca cetățeni decât americanii?

Atunci nu ne mai mirăm de modul în care statul român continuă să o trădeze și pe Camelia Smicală și cei doi copii ai ei, cetățeni români pe care Finlanda îi maltratează de ani de zile, încălcându-le dreptul de a fi împreună ca familie.

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Dacă Sorina este în țară, de ce Ministrul Muncii cere „colaborarea” SUA pentru a se asigura că fetița este bine?

Marius Budăi, Ministrul Muncii, nu pare să se îndoiască de corectitudinea aplicării legii…

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button