familievalorile familiei

Nepsis Winter Festival: Colinde dedicate Mariei și lui Mihai Smicală la Paris

de Redacția Stiripentruviata.ro

A început festivalul de colinde Nepsis Winter Festival din regiunea pariziană, dedicat Mariei si lui Mihai Smicală.

Sâmbătă, la Biserica „Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan” din Cachan, în regiunea Paris, tinerii colindători au cântat în timp ce pe peretele adiacent erau proiectate imagini ale copiilor medicului Camelia Smicală și mesaje de solidaritate cu ei.

Maria și Mihai Smicală sunt ținuți de peste patru ani în centre de plasament din Finlanda, pe baza unei decizii administrative și în ciuda faptului că justiția i-a acordat custodia mamei lor, medicul român Camelia Smicală. Copiii sunt cetățeni români și au reședința în Piatra Neamț, județul Neamț, România.

Cu toate acestea, autoritățile române au refuzat sistematic să se implice pentru a asigura respectarea drepturilor acestor copii, care au cerut repetat, inclusiv de față cu ambasadorul României în Finlanda, să se întoarcă acasă, alături de mama lor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

FOTO, VIDEO. Solidari cu Camelia Smicală la Bacău, Brașov, Focșani, Iași, Landshut, Munchen, Sibiu

FOTO, VIDEO. Solidari cu Camelia Smicală în Austria, la București, Buzău, Cluj, Galați, Londra, Paris, Ploiești

De Ziua României, adaugă la fotografia profilului tău de Facebook o ramă de solidaritate cu copiii Smicală

De Ziua Națională, „frații” mai mici din județul Neamț se unesc simbolic în jurul Mariei și al lui Mihai Smicală, copiii români care, deși au reședința în același județ, sunt ținuți forțat în centre de plasament din Finlanda

Copiii și părinții din Săbăreni, Giurgiu, s-au rugat pentru Maria și Mihai Smicală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button