criza de sarcină

Municipalitate din Spania alocă 100.000 euro pe an pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină

de Redacția Stiripentruviata.ro

Consiliul Municipal din Majadahonda, Spania, a aprobat luna trecută un proiect prin care finanțează cu 100.000 de euro pe an sprijinul pentru femeile în criză de sarcină. Femeile în criză de sarcină vor primi locuință și servicii specializate.

Formațiunea politică național-conservatoare VOX, prezentată de presa de mainstream ca fiind de extremă dreaptă, guvernează în regiunea Madrid în alianță cu Partidul Poporului, de centru-dreapta.

Un comunicat VOX subliniază că în Spania se alocă 32 de milioane de euro anual pentru a facilita avortul și numai 3 milioane de euro pentru a sprijini maternitatea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„O viață concepută, un făt, nu este parte integrantă din femeie, ci o persoană diferită, cu un cod genetic unic și irepetabil și de aceea trebuie apărat”, a declarat primarul din Majadahonda. „Personal, nu cunosc pe nimeni care să regrete că a născut un copil, în schimb știu femei care regretă că au avortat.”

„Este cel mai ambițios proiect pro-viață din Spania și suntem mândri că facem un nou pas spre îndeplinirea obiectivelor noastre”, a declarat reprezentantul VOX.

Orașul Majadahonda este situat la 16 kilometri distanță de Madrid. În ultimii trei ani, în localitate s-au înregistrat oficial peste 80 de cazuri de femei însărcinate în risc de excluziune socială.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button