avort

Miracolul copilului de 850 de grame

Un copil de mai puțin de 1 kilogram a supraviețuit 10 ore în congelatorul de la morga spitalului.
Mama sa, având o presimțire, a dorit să-l mai vadă o singură dată pe copilul ei, după ce a fost pronunțată moartea lui de către medicii spitalului. Așa că lucrătorii de la morgă au deschis congelatorul, apoi sicriul unde se afla bebelușul, și copilul a început să plângă. Era o fetiță foarte mică: avea 850 de grame, era rece ca gheața și condamnată la moarte. Însă a supraviețuit.
Luz Milagros Veron are acum o săptămână și este copilul minune al Argentinei. Nașterea ei în preajma Paștilor a fost în măsură să arate puterea lui Dumnezeu de a ține în viață copiii în condiții extreme.  Imediat după nașterea prematură a fost pronunțată moartă și a fost depozitată într-un congelator de la morga spitalului. Medicii spun că șansele ca un copil de 850 de grame să spuraviețuiască într-un congelator timp de 10 ore sunt 0. „Astăzi este cea de-a opta zi a învierii fetiței mele”, a spus tatăl fetei, Fabian Veron, pentru CNN. Medicii de la Spitalul din Perrando din nord-estul Argentinei nu pot explica această eroare imensă, însă toți doctorii, asistenții și moașele care au avut de-a face cu acest copil au fost suspendați din funcție până la sfârșitul investigației.

Luz Milagros rămâne în condiție stabilă la terapie intensivă. Analia Boutet, mama fetiței, a născut de patru ori prematur până acum și a avut și un copil care a murit în timpul sarcinii. Copilul s-a născut la 6 luni și nu avea semne vitale, a spus directorul spitalului Dr. Jose Luis Meirino pentru CNN.

Ginecologul nu a găsit niciun semn vital la copil, iar neonatologul de asemenea nu a găsit niciunul.

Traducerea și adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati.

Sursa: www.cnn.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Articol preluat de pe portalul Doxologia .
Articol preluat de pe Vremuri vechi și noi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button