Marşul pentru Viaţă

Mii de participanți la primul Marș pentru Viață din istoria statului american Virginia

Peste 6.500 de persoane au participat la primul Marș pentru Viață organizat în istoria statului american Virginia. Acțiunea a avut loc pe 3 aprilie în Richmond, capitala statului. Susținătorii pro-viață s-au adunat în fața clădirii  congresului  pentru a protesta împotriva recentelor legi criminale promovate de majoritatea democrată din legislativi, susținute puternic de guvernatorul Ralph Northam, care legalizează avortul până în momentul nașterii și permite infanticidul.

Printre cei care s-au adresat mulțimii de susținători pro-viață au fost Jeanne Mancini, președinta March for Life, Olivia Gans Turner, președinta Society for Human Life, Victoria Cobb de la Familiy Foundation, activistul pentru adopții Ryan Bomberger, Melissa Ohden, supraviețuitoare a avortului, cunoscută activistă anti-avort, Felicia Pricenor, director al Virginia Catholic Conference. Participanților la marș li s-au alăturat și reprezentanți pro-viață din congresul statului Virginia și cel al SUA.

https://twitter.com/AmerLifeLeague/status/1113460342653423616
Sursă: lifenews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button