sarcinăvalorile familiei

Mihai Morar va avea a treia fetiță: „E meritul mamei: După un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece”

Realizatorul TV Mihai Morar a anunțat pe Facebook că al treilea copil care urmează să i se nască este tot o fetiță. El și soția sa mai au două fete, pe Mara și Cezara. El a scris ieri, într-o postare care a primit peste 32.000 de Like-uri pe Facebook:

„Când te uiți la ecografie și vezi încă o “copilărie”…Iar când te mai uiți o dată, răsufli ușurat: “E fată!!!”

Genetic, ăsta e singurul meu merit: știu să fac fete. Sunt “Stăpânul Cromozomului X”. 😜

Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor 4 fete din spatele bărbatului din fotografie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Al Marei și al Cezarei. Inimioara ce pulsează acum cu peste 130 de bătăi pe minut va avea cele mai bune două surori. Amândouă au plâns de fericire, la propriu, când au aflat că va să vii. 👭

Al mamei, care după un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece.🤰🏼

Și mai e meritul ei. Al Claudiei Șai. Care le-a adus pe lume, la 7 luni, pe Mara și Cezara. Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sănătoase “tun” în pragul casei. Dacă voi fi tată a treia oară, e doar meritul meu genetic. Și meritul ei medical. Dacă n-ar fi măritată, i-aș da și ei numele “Morar”. Claudia e “necunoscuta” din familie. Pentru că minunile țin, în general, de “necunoscute”. Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim…👩🏼‍⚕️

Așa că, vă rog, nu spuneți că sunt un tată care are noroc de fete. Am noroc cu fete.

De fapt, nici nu există noroc. Există minuni. Eu am trei.

Cu 💫❤️, #mihaimorar”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button