miracolul vieţiisarcină

Mihai Morar, cuvinte-poem emoționate despre fiica sa, Roua, înainte de a se naște

Familia prezentatorului TV Mihai Morar are un nou membru: Roua, cea de a treia fetiță, car eli s-a născut de curând. Înainte de a se naște, Mihai Morar i-a dedicat un frumos poem în proză, pe care l-a postat pe profilul său de Facebook însoțit de un selfie în care apar el și soția însărcinată în liftul de la maternitate. Iată cuvintele dedicate de vedetă noului său copil:

„ÎNAINTE SĂ VII. Trebuie să știi… Timpul s-a oprit în loc. Harbar n-am pentru cât. Nimeni n-a avut curajul să măsoare. Poate că e o secundă, poate că e o viață…

Înainte să vii. Tu și toți ceilalalți copii. Înainte ca viața să dea viață. Timpul, îți spun, s-a oprit în loc. Și tu erai la granița nemarcată dintre pacea din placentă și prima ta amprentă. Erai în linștea absolută dintre pântecele unei lumi, însăși Mama, și scutecele altei lumi, însăși Lumea. Zburai impoderabil între genune și minune. Tu și toți ceilalți copii. Te pregăteai de saltul universal, desprinderea de cordonul ombilical, singura ta jucărie până acum, și prinderea perfectă în pumnul tău minuscul a unui deget părintesc, primul punct de sprijin sigur în Lumea nouă, unde jucăria preferată a oamenilor este joaca de-a Binele și Răul.

Înainte să vii. Inainte ca viața să dea viață. Timpul s-a oprit în loc. Pregătit să-ți audă strigătul unic, prin care te transformi din ecografie în demografie. Timpul te aștepta pe tine. Să te lepezi de lichidul amniotic și să-ți umpli plămânii de aerul biotic.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Înainte să vii. Înainte ca viața să dea viață. Înainte să fii în evidența populației, tu ești ”evidența iubirii”. Înainte să fii printre NOU-NĂSCUȚI. Înainte să fii printre NOI – RENĂSCUȚI. #familiaMorar

După nașterea fetiței, el a mai postat câteva versuri:

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură 
Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua. 
Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură, 
Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA! ”

Cum au reacționat gemenele lui Mihai Morar când și-au văzut sora, pe Roua


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button