educaţie sexuală

Mihai Gheorghiu: „Tineri pentru Tineri” a identificat inamicul public al sexualizării precoce a 4.800 de elevi: PĂRINȚII

Organizația „Tineri pentru Tineri” a făcut publice filmări (VIDEO mai jos) despre cum se desfășoară pregătirea profesorilor care vor să le predea „educație sexuală” copiilor din România. Materialul video prezintă doi profesori care cred că materialele pornografice ar conține informații utile despre sexualitatea umană.

Referitor la aceasta, Mihai Gheorghiu, scriitor, a postat pe Facebook următorul comentariu:

Revoluția „stării de bine” începe cu copiii noștri.
La Ciorogârla a început deja! Starea de bine! Apoi epicentrul ”stării de bine” se mută la Popești – Leordeni. Au fost identificați și inamicii publici, părinții.

4 800 de copii din 8 județe sunt deja subiecte ale experimentului ”stării de bine”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Grupe de profesori, apoi clase de elevi, se adună și recită mantra eliberării sexuale a întregului popor.

„Tozo” și „Ova” sunt noii eroi de basm al copilăriei sexualizate, iar sexualitatea este noua aventură eroică care trebuie mereu repovestită. Astfel, ajungem la miza fundamentală a ideologiei de gen în școlile noastre, cucerirea minții și sufletului copiilor, sexualizarea precoce, controlul social al noilor generații. Totul are aerul sordid al unei campanii din anii ’50 pentru crearea omului nou al progresismului multilateral dezvoltat și sexualizat.

Mihai Gheorghiu pe Facebook

VIDEO. „Tineri pentru Tineri” formează profesori de educație sexuală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button