familievalorile familiei

FOTO. Mihai Chirica, primarul Iașilor, a premiat 55 de familii căsătorite de 50 de ani

Peste 400 de familii din Iaşi și-au aniversat 50 de ani de la căsătorie la a XVII-a ediţie a Zilei Familiei, o festivitate organizată de primărie în Parcul Expoziţiei din cartierul Copou.

Municipalitatea a premiat 55 dintre aceste familii. Cu această ocazie, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat:

Ziua Familiei este o zi binecuvântată pentru că familia este temelia acestei societăţi, acolo se naşte viitorul acestei societăţi. 50 de ani de căsătorie înseamnă şi mai mult decât atât. Sunt 50 de ani de răbdare, 50 de ani de bine şi mai puţin bine, 50 de ani de înţelegere şi mai puţină înţelegere, cu fericire şi necazuri.

Pe pagina sa de Facebook, Mihai Chirica a scris:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Familia reprezintă piatra de temelie a întregii noastre existențe. Este locul în care ne regăsim mereu liniștea sufletească și ne reîncărcăm bateriile după o zi agitată și epuizantă. Am fost copii și ne-am întors întotdeauna acasă cu bucurie după teribilele întâmplări pe care le trăiam cu atâta pasiune, am devenit soți și părinți și revenim mereu acasă cu bucurie după o zi de muncă. Când văd căsnicii care au ajuns să împlinească jumătate de secol în armonie, nu pot decât să mă înclin cu respect în fața unor asemenea oameni și să le mulțumesc pentru că au ales să fie un model pentru noi toți.

Festivitatea organizată de Primărie a fost un prilej emoționant de a promova valorile familiei și de a le da ocazia soților cu decenii de căsnicie la activ să-și reînnoiască dovezile de iubire în văzul lumii. Imaginile surprinse sunt frumoase și emoționante

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button