Mărturia despre avort a unei românce din Canada: „Câţi aţi fost vruţi de părinţi?” / Mărturii despre criza de sarcină #32

 

4

Marşul pentru Viaţă 2017 a fost cea mai vizibilă ediţie de până acum şi a stârnit diverse controverse şi reacţii.

O româncă din diaspora a postat pe Facebook o mărturie cutremurătoare despre avorturile pe care le-a făcut şi consecinţele lor.

Prietenele i-au răspuns şi şi-au îndemnat la rândul lor prietenii să conştientizeze că o sarcină neplanificată sau nedorită nu a însemnat întotdeauna un copil neiubit şi că mulţi au venit pe lume din greşeală, dar au fost iubiţi şi sprijiniţi de părinţi:

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com Mărturiile se vor publica la FemeiFericite.com sau AvorturiRegretate.ro Numele și datele personale nu vor fi făcute publice decât la cerere.

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.