Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru Viață 2018 la Lisabona și în alte patru orașe portugheze

Mii de persoane au ieșit în stradă pentru viață pe 27 octombrie 2018 la Lisabona și în alte patru orașe portugheze. Organizatorii și-au propus să promoveze valoarea și unicitatea fiecărei vieți umane de la concepție și până la moartea naturală.

Marșul pentru viață din Portugalia este coordonat de organizații locale și beneficiază de sprijinul Bisericii Catolice. „Dreptul la viață este un drept al omului”, au amintit participanții la marș.Trimite comentarii prin formularul din subsolul paginii. Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Taguri

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *