familie

Maria Smicală împlinește 11 ani. Cel mai frumos cadou ar fi pentru ea întoarcerea alături de mamă

Maria Smicală împlinește 11 ani. Să-i urăm la mulți ani pe pagina evenimentului Facebook creat de mama ei, dr. Camelia Smicală:

Dr. Camelia Smicală, româncă din Piatra Neamț căsătorită în Finlanda cu un soț care s-a dovedit violent și abuziv, se luptă să-și ia acasă copiii ținuți de sistemul de protecția copilului din Finlanda împotriva voinței lor.

Mihai are deja 12 ani și la această vârstă legea îi permite să aleagă cu cine vrea să locuiască.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să ne rugăm pentru acești copii și să le urmăm un an cu bucurie, dargoste și libertate alături de mama lor!

Citește și VIDEO cu transcriere integrală. Camelia Smicală: „Sunt zeci de mii de copii răpiţi din familii de aşa-zisul sistem de protecţia copilului în întreaga Europă. Dacă nimeni nu se opune, acelaşi sistem va fi curând şi în România”

Citește și Marius Bodnariu o susţine pe Camelia Smicală şi face apel la Finlanda să nu urmeze drumul deschis de Norvegia „ca exemplu altor naţiuni, pentru distrugerea familiei”

Citește și VIDEO. Camelia Smicală: Bilanț 2017

Citește și Camelia Smicală: „Cer public comisiei care va veni în Finlanda la începutul lunii noiembrie sa asculte copiii în prezența unui psiholog competent din România!”

Citește și Camelia Smicală: „Am cumpărat pentru copiii mei hăinuțe călduroase, pentru că aici este frig, dar nu știu când le vor primi. Simt că le e frică”

Citește și Camelia Smicală: De faţă cu ambasadorul român, „copiii au spus că vor acasă”

Citește și Camelia Smicală: Părtinirea unui judecător finlandez ar putea conduce la preluarea copiilor de către tată, care i-a mai pierdut o dată, pentru că nu îi poate îngriji

Citește și După vizita parlamentarilor români în Finlanda, dr. Camelia Smicală a fost dată afară de la spitalul care tocmai îi acordase diplomă de merit

Citește și Camelia Smicală: „Protecția copilului il terorizează pe Mihai și încearcă din toate puterile să-l determine să facă un gest necugetat”

Citește și Camelia Smicală Jalaskoski condamnată la 6 luni de închisoare pentru defăimarea autorităţilor care i-au luat copiii în urmă cu doi ani


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button