familievalorile familiei

Maria Smicală este în Consiliul Elevilor. Ea și fratele ei, Mihai, au diplome UNICEF pentru apărarea drepturilor copilului

Camelia Smicală a scris pe Facebook că Maria și Mihai, cei doi copii ai ei reținuți abuziv în sistmeul de protecția copilului din Finlanda, sunt lideri la școală și au rezultate foarte bune la activitățile școlare:

#HeavenInHell, #Toți4 💞💞💞💞La mulți ani tuturor copiilor din lume!!!!
Ai mei au primit diplome de onoare de la Unicef pentru apărarea drepturilor copilului, diplome de mediatori de conflicte, Maria a fost în consiliul elevilor (în Finlanda are rol decizional la nivelul școlii),și altele…
Cu Dumnezeu înainte!
Vă iubim pe toți!!! 💞💞💞💞

De Ziua Copilului, Maria și Mihai Smicală au primit permisiunea de a petrece sfârșitul de săptămână alături de mama lor, deși, cu numai câteva zile înainte, Cameliei Smicală nu i s-a permis să se apropie de Maria la serbarea școlară.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button