avort

Mama lui Justin Bieber nu a vrut să-l avorteze pe viitorul cântăreț în ciuda presiunilor

Justin Bieber și mama lui, Pattie Mallette


Într-un interviu recent cu Kathie Lee Gifford pentru o emisiune NBC, mama lui Justin Bieber, Pattie Mallette, a vorbit despre presiunea care a fost exercitată asupra ei că să-și avorteze fiul devenit celebru.
Victimă a abuzului sexual în copilărie, Pattie a avut parte de băutură, droguri și sex de la o vârstă fragedă, iar la șaptesprezece ani a constatat că a rămas însărcinată. Chiar dacă a fost încurajată să avorteze, i-a declarat lui Kathie Lee: „Am știut că nu pot să fac asta. Am știut că nu voi face asta. Am știut clar că trebuie să-l păstrez”. 
„Nu am știut cum voi reuși, dar am știut doar că nu pot avorta. Trebuia să fac tot ce pot și am fost hotărâtă să fac orice va fi necesar.” 
Acest interviul al lui Pattie Mallette aruncă o lumină nouă asupra unui interviu din 2011, acordat de Justin Bieber, când acesta avea șaisprezece ani. Justin Bieber i-a spus atunci Vanessei Grigoriadis de la revista Rolling Stone: „Eu nu cred deloc în avort. Cred că [copilul nenăscut] este un om. Este ca și cum ai ucide un om”. 
Bryan Kemper, directorul de tineret al organizației Priests for Life, a comentat dezvăluirile lui Mallette despre perioada când a fost însărcinată cu Bieber: „O felicit pe mama lui Justin Bieber pentru că are curajul să iasă în public și să spună ce a făcut și sper că oamenii vor lua aminte la ceea ce a făcut pentru a-și proteja și a-l naște pe fiului ei. Sper că mamele și tații vor vedea potențialul copilului lor nenăscut și vor urma exemplul ei”. 
„Justin este un supraviețuitor al deciziei Roe vs. Wade. Sunt 40 de ani de la această decizie a Curții Supreme de Justiție care a marcat o generație, o generație care a trăit complet sub umbra ei. Aceasta este generația care va aboli avortul. Noi am supraviețuit deciziei și nu vom lăsa ca ea să supraviețuiască. Nu vom îngădui să treacă încă 40 de ani în care copilul poate fi ucis legal. 
Într-un caz similar din 2011, când jucătorul NFL Tim Tebow a prezentat, într-un clip publicitar al organizației Focus on the Family transmis la TV în cadrul finalei Super Bowl, un interviu cu mama sa, Pam Tebow, în care aceasta vorbește despre cum era să piardă sarcina cu Tim înainte de naștere din cauza unor probleme de sănătate. În interviurile despre acel clip publicitar Pamela Tebow a vorbit despre presiunea medicilor să-l avorteze pe Tim și despre cum a ales viața, în ciuda presiunii.


Sursă: LifeSiteNews

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Proiectul de lege privind înființarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!

Citițaici textul proiectului.
Susțineți acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziție publică în această privință.
Dacă doriți să traduceți articole care apără viața copiilor nenăscuți, scrieți un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com. 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button