familiesarcină

Mamă curajoasă își salvează gemenii în mijlocul avortului

Alexis, însărcinată în 6 săptămâni, se afla într-o clinică de avorturi din Charlotte, Carolina de Nord, SUA. Tânăra decisese să avorteze, prin metoda chimică, care presupune administrarea a două medicamente într-un interval de 48 de ore.

Primul îi fusese deja administrat, când medicul care i-a efectuat sonograma, a exclamat: „Aa, gemeni!”

Deși nu i-au arătat sonograma, impactul acestor cuvinte a fost extrem de puternic. Alexis și-a dorit întotdeauna gemeni. Era în stare de șoc când a ieșit din clinică. Atunci a văzut un consilier pro-viață cu o pancardă pe care scria „Poate nu este prea târziu pentru tine. Ei te pot ajuta încă să îți salvezi copilul!”.

Erau trecute site-ul AbortionPillReversal.com (Inversarea Efectului Pastilei pentruAvort) și un număr de telefon. Alexis a sunat și a fost îndrumată la HELP Pregnancy Center (Centrul de sprijinire a Sarcinii) unde specialiștii i-au acordat imediat tratamentul de anulare a efectelor pastilei de avort, salvarea copiilor fiind o chestiune de ore.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tratamentul a fost dezvoltat în urmă cu 10 ani de directorul HELP, doctorul Matt Harrison, împreună cu George Delgado, medic din California, iar pentru reușita lui timpul este esențial.

Din fericire, Alexis a ajuns la timp la Centrul HELP pentru tratament. Acolo medicii i-au arătat ceea ce nu au vrut să-i arate cei de la clinica de avorturi, cele două mici inimi ale gemenilor bătând. Când le-a văzut, Alexis a izbucnit în plâns și s-a rugat ca tratamentul să reușească. Și a reușit. Cu ajutorul specialiștilor de la HELP, care au monitorizat-o pe tot parcursul sarcinii, Alexis a născut gemeni minunați. Deși este o mamă singură, Alexis se descurcă, beneficiind și de ajutorul mamei sale care s-a mutat cu ea pentru a o ajuta cu copiii.

Centrul HELP a ajutat-o de asemenea cu lucruri necesare nou-născuților, Alexis spunând că are tot ce le trebuie copiilor.

Courtney Parks, coordonatoarea Centrului HELP unde au fost salvați gemenii spune că Alexis a afirmat că dacă ar fi știut ceea ce știe acum și ar fi văzut cum a avut grijă Dumnezeu de acești copii, nu s-ar fi dus niciodată la o clinică de avorturi.

Gemenii lui Alexis sunt 2 din cei 750 de copii salvați prin inversarea efectelor pastilelor de avort de către Rețeaua Abortion Pill Rescue, care numără pest 800 de medici voluntari.

Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button