Maddi Runkles, o mamă adolescentă din Maryland, se alătură campaniei „Şosete pentru Planned Parenthood” organizată de Students For Life of America

Foto: Facebook.com/studentsforlife

În 2016, când a rămas însărcinată, Maddi Runkles (foto sus) avea doar 17 ani şi era elevă la o şcoală catolică din Maryland, SUA. Deşi avea anul terminal de liceu înainte, iar regulamentul şcolii le impunea abstinenţa sexuală elevilor, Maddi a ales viaţa pentru copilul ei. Cazul său a ieşit la iveală când era însărcinată în şase luni şi nu i s-a permis să defileze alături de clasă la serbarea de absolvire a liceului. Students for Life, organizaţia studenţilor pro-viaţă din SUA, i-a oferit sprijinul pe parcursul sarcinii şi apoi o bursă de studii.

În august 2017, Maddi şi-a născut băieţelul, pe Greyson, iar la finele lui septembrie 2017 o găsim implicată alături de Students for Life în campania „Sock It 2 PP” („Şosete pentru Planned Parenthood”). Practic, organizaţia face înconjurul campusurilor universitare din SUA cu un camion în care se află 328.348 de perechi de şosete de copii, care reprezintă numărul de vieţi de copii nenăscuţi pierdute în clinicile de avort Planned Parenthood în cursul anului 2016, anul în care a fost conceput şi Greyson, băieţelul lui Maddi. Students for Life le cere legislatorilor să-şi ţină promisiunea de a retrage finanţarea publică a gigantului avortului, Planned Parenthood.

Greyson se poate bucura acum de tot ceea ce lumea aceasta are să-i ofere, ceea ce nu se poate spune şi despre cei 328.348 de copii nenăscuţi care au încăput pe mâinile „gigantului avortului” Planned Parenthood, arată Students for Life.

Din 2016 încoace, Students For Life, studenţii pro-viaţă din SUA, conduc o campanie susţinută de retragere a finanţării publice pentru organizaţia respectivă, arătând că banii ar finanţa mai bine centrele de sănătate federale, un fel de policlinici de stat care furnizează servicii diverse pentru familiile nevoiaşe.

În aprilie 2017 Students for Life a făcut un munte de 200.000 de şosete în faţa Congresului SUA. Nici purtătorul de cuvânt al Camerei Reprezentanţilor nu a scăpat, primind prin curier 88.000 de perechi şosete, care reprezentau numărul de copii avortaţi de Planned Parenthood de la instaurarea în funcţie a preşedintelui Trump. Aceasta a promis încă din campanie retragerea finanţării pentru Planned Parenthood.

Cea mai mare rețea de servicii de avort din SUA, Planned Parenthood, finanțată din bani publici cu aproape 500 milioane USD anual, a fost implicată recent într-un mare scandal de trafic ilegal cu organe de copii avortați în al doilea și al treilea trimestru de sarcină. Senatul SUA și Camera Reprezentanților din SUA au anchetat situația, constatând „încălcarea legii federale prin conspirație criminală”, „trafic ilegal de organe”, „presarea sau înșelarea clientelor pentru a-și da consimțământul la recoltarea ilegală de organe” de la copiii lor avortaţi, efectuarea de avorturi ilegale la termene târzii ale sarcinii cu scopul criminal de a obţine feţi intacţi care valorează mult pe piaţa neagră şi multe altele.

VIDEO. Cum au arătat filmuleţele de Call to Action pentru campania #Sockit2PP din 2017:

www.sockit2pp.com


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.