valorile familiei

Macedonia a spus un „DA” hotărât familiei!

casatorie

Cu o majoritate solidă de 72 de voturi pentru și doar 4 împotrivă, Parlamentul Macedoniei a adoptat miercuri, 21 ianuarie, amendamentul constituțional conform căruia căsătoria este definită exclusiv ca uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie. În plină criză a lumii moderne, într-o vreme în care inițiativele de legiferare a căsătoriilor între persoane de același sex au prins repede teren, Macedonia a ales să spună un „DA” ferm și curajos familiei, încurajând dezvoltarea și asumarea acesteia.

În prezent, șapte dintre statele membre ale Uniunii Europene – Bulgaria, Croația, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria și Slovacia – au interzis căsătoriile între homosexuali, adoptând o poziție de protecție a căsătoriei tradiționale.

De asemenea, Rusia a interzis propaganda homosexuală în fața minorilor și a restricționat adopțiile de copii de către cetățenii din țările ce recunosc căsătoriile între homosexuali. Australia și India au interzis la rândul lor, căsătoriile între persoane de același sex.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: Doxologia


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button