Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață la Cluj: Spectacol de Dan Puric joi, 5 martie. Actorul va susține și un discurs la Marșul pentru viață de la Cluj din 28 martie

de Redacția Stiripentruviata.ro

Una dintre activitățile Lunii pentru viață de la Cluj este spectacolul „Acești români fantastici”, prezentat de Compania de Teatru „Dan Puric” joi, 5 martie 2020, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din municipiu.

Organizatorii anunță că Dan Puric va participa și la Marșul pentru viață de la Cluj, care începe sâmbătă, 28 martie, de la ora 17:00, în Piața Unirii. În deschiderea evenimentului, actorul va vorbi despre „menirea tinerei generații”, informează Basilica.ro.

Luna pentru viață, care culminează cu Marșul pentru viață (28 martie), este organizată anul acesta în peste 900 de localități din România și Republica Moldova și are tema „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Programul Lunii pentru Viață 2020 „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii” în orașul Iași

Calendarul activităților care vor fi organizate de Asociațiile România pentru viață și Studenți pentru viață în cadrul Lunii pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button