Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață la București: Flori pentru mamele de la Maternitatea Filantropia

de Redacția Stiripentruviata.ro

Studenți pentru viață au mers cu flori de 8 martie la Maternitatea Filantropia din București, pentru a aduce un omagiu mamelor care dau viață.

Deși spitalele nu mai primesc vizitatori, ca măsură preventivă împotriva răspândirii infecției cu coronavirus, tinerii au lăsat la poarta spitalului florile pregătite pentru proaspetele mame, urmând ca personalul să le distribuie.

„Chiar dacă nu putem intra fizic, recunoștința noastră este aici”, spus Eliza-Maria Cloțea, președinta Asociației Studenți pentru viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Studenții pentru viață, însoțiți de voluntarii de la Liceeni pentru viață, au lăsat la maternitatea Spitalului Filantropia 150 de lalele care aveau atașat mesajul:

„Mamă, îți mulțumesc că m-ai născut!”

„La mulți ani tuturor mămicilor de la spitalul Filantropia și de pretutindeni! La mulți ani tuturor femeilor: indiferent dacă sunt mame, vor fi mame sau nu vor fi niciodată mame!”, au transmis studenții pro-viață într-un mesaj pe Facebook.

Acțiunea a făcut parte din Luna pentru viață, care se desfășoară la București și în sute de orașe din țară în fie care an în luna martie, cluminând cu Marșul pentru viață. Anul acesta, Luna pentru viață și Marșul pentru viață au tema „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Mișcarea Marșul pentru viață propune conștientizarea și valorizarea frumuseții nașterii de copii și cere măsuri concrete de sprijin pentru mame și copii.

VIDEO

Flori pentru mămici de 8 martie la maternitatea Filantropia

Flori pentru mămici de 8 martie la maternitatea FilantropiaLa mulți ani tuturor mămicilor de la spitalul Filantropia și de pretutindeni. La mulți ani tuturor femeilor: indiferent dacă sunt mame, vor fi mame sau nu vor fi niciodată mame.Din păcate nu am putut intra în spitalul Filantropia, deoarece începând de astăzi și până pe data de 31 martie, aparținătorii pacienților și alți vizitatori nu pot intra pe secțiile spitalelor din cauza epidemiei de coronavirus.Deși nu le-am putut întâlni fizic pe mămici, am lăsat florile pregătite în semn de recunoștință pentru cele care poartă nu doar bucuria, ci și povara maternității. Mulțumim tuturor liceniilor, studenților și voluntarilor implicați în această acțiune de suflet!

Publicată de Studenți pentru Viață pe Duminică, 8 martie 2020


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button