Marşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2018 la Sibiu: PS Ilarion Făgărășanul a binecuvântat mamele de la Maternitatea din Sibiu

Mamele și viitoarele mame internate la Maternitatea Spitalului Județean Sibiu au primit vineri vizita PS Ilarion Făgărășanul. Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului le-a binecuvântat și le-a oferit flori, cărți, reviste, iconițe și alte daruri din partea Eparhiei.

Vizita a făcut parte din activitățile organizate luna aceasta la Sibiu pentru a susține familia și nașterea de copii.

Ierarhul a oficiat o slujbă de binecuvântare pentru mame, copii și cadrele medicale, potrivit site-ului oficial al Mitropoliei Ardealului.

„Ne-am rugat pentru femeile care au născut sau urmează să nască în această perioadă. Am reușit să aducem o mică bucurie mamelor care sunt încă în spital cu copiii lor. Acești prunci care se nasc au nevoie de o binecuvântare încă de la naștere până la botez. După primirea Sfântului Botez, copiii intră în rânduiala Bisericii noastre”, a spus Episcopul Ilarion.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Activitatea de la Maternitatea din Sibiu a precedat Marșul pentru Viață de sâmbătă, 24 martie, de la Sibiu. Marșul pentru Viață 2018 se desfăşoară în perioada 24-25 martie 2018 în peste 300 de oraşe din România şi Republica Moldova.

Sursa: Basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button