Marşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2018 la Reșița. „FLORI. MAME. MULȚUMESC!”

Sub lozinca „Uniți, suntem mai puternici în a susține viața!”, pe 17 martie 2018, voluntarii de la ATOR Banatul de Munte Asociația „Din inimă pentru inimă” și studenți de la Facultatea de Asistență Socială a Universității ”Eftimie Murgu” au ieșit în stradă pentru a le oferi flori și gânduri de recunoștință mamelor.

FOTO

Acțiunea, intitulată „FLORI. MAME. MULȚUMESC!”, a fost un bun prilej pentru a invita mămicile să participe la Marșul pentru Viață din 24 martie 2018, care își propune conștientizarea frumuseții vieții și sprijinirea femeilor care vor să își nască copiii.

La Reșița, Marșul pentru Viață are loc sâmbătă, 24 martie 2018, ora 12:00, pe traseul Biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” (Govândari) – Bd Muncii – Intim – Bd Republicii – Catedrala „Schimbarea la Față” Govândari.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button