Marşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2018 la Cluj: Premiera filmului The Dropbox („Cutia pentru bebeluși”)

Al 2-lea eveniment din cadrul lunii pentru Viață la Cluj Napoca: premiera documentarului The Dropbox. Povestea unui medic din Coreea de Sud care a salvat viețile multor copii abandonați.

O producție a Focus on the Family, documentarul spune povestea a sute de copii din Coreea de Sud, care părășiți fiind de mamele lor pe străzile Seul-ului, sunt salvați de un pastor creștin care găsește și o soluție pentru ca micuții să nu mai moară de frig până îi găsește el.

Prima proiectare a filmului va fi la Cinema Mărăști, în data de 14 martie 2018, de la orele 19.00.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!

A doua proiectare a filmului se va face în data de 21 martie, tot de la orele 19.00, la Cinema Dacia. Intrarea este liberă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul pe Facebook aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button