avortMarşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2017 la București: Conferința. Dr. Ionel Cioată: „Sprijinim viața? O întrebare pentru doctori, familie și societate“

ionel-cioata

Un medic ginecolog din Timișoara, care refuză să mai facă avorturi de ani buni, îi îndeamnă pe toți doctorii ginecologi din întreaga țară să renunțe la această practică. Este vorba despre medicul Ionel Cioată, care refuză să mai facă avorturi la cerere din anul 2000.

Doctorul timișorean povestește că a luat această hotărâre după ce a mers să se spovedească, iar preotul nu a dorit să-l împărtășească pentru că face avorturi și astfel „ucide o viață”.

Din păcate, mulți medici trăiesc ancorați în lumea materială. Decizia de a nu mai face avorturi a fost grea, eram în postul Crăciunului, soția era însărcinată, și am mers să-i spun unui preot durerea pe care o aveam în suflet. Părintele mi-a zis că sunt pe un drum greșit și că o să plătesc cu sufletul pentru avorturile făcute. Atunci am decis să mă schimb„ ,povestește Ionel Cioată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Medicul ginecolog timișorean spune că viața lui s-a schimbat în bine din momentul în care a luat această decizie, iar acum încearcă să convingă femeile care doresc să facă avort să păstreze, totuși, copilul.

Îi îndemn pe toți medicii ginecologi din țară să renunțe la această practică. Un copil este o binecuvântare pentru o familie, nu este o pedeapsă. Trebuie să luptăm ca să vină pe lume fiecare suflet pe care Dumnezeu îl rânduie. Să nu ne opunem acestui lucru“, crede medicul Ionel Cioată.

Joi, 23 martie doctorul Ionel Cioată va susține în Amfiteatrul I.G. Coman al Facultății de Teologie „Justinian Patriarhul” din București o conferință cu tema: „Sprijinim viața? O întrebare pentru familie, doctori și societate.”

Această conferință face parte dintr-o serie de evenimente desfășurate în cadrul Lunii pentru viață, cel mai important dintre acestea fiind Marșul pentru Viață care va avea loc pe data de 25 martie în peste 280 de orașe din România și Republica Moldova.

Afis-print-DrCioata-724x1024

Sursă: Banatul Azi via Citate despre Avort


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button