Luna pentru Viaţă 2017 la Bucureşti. 14 martie: Concert de vioară pentru copiii defavorizaţi

concert diaconia 2017

Marţi, 14 martie 2017, la Centrul de primire în regim de urgenţă a mamelor cu copii victime ale violenţei în familie al Asociaţiei Diaconia din Bucureşti, a avut loc concertul caritabil „Darul vieţii”, al violonistului Bogdan Gogoncea de la Filarmonica „George Enescu” a Ateneului Român.

Evenimentul în circuit închis a fost dedicat copiilor beneficiari ai centrului şi a fost făcut posibil cu ajutorul Asociaţiei Studenţi pentru Viaţă, în cadrul Lunii pentru Viaţă 2017 la Bucureşti.

VIDEO: Trinitas TV

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.comStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.