Marxism cultural

„Love is love” nu spune nimic. „God is love”, corectează un tânăr după ce constată că i s-a vârât sub nas un produs etichetat cu „steagul” LGBT

Ciprian Luca a scris pe Facebook că și-a cumpărat un suc în Austria și a descoperit pe etichetă că ere colorată în culorile curcubeului, despre care pe produs se afirma că LOVE IS LOVE. Iată ce a scris tânărul:

„Vin ei la noi….

Am fost surprins azi după ce am cumpărat o Coca Cola de pe raftul magazinului să constat noul design al băuturii. Numai după ce am savurat jumătate din ea mi-am dat seama ce am luat. Ce-i drept, întâmplarea este în Austria, nu în Romania dar cine știe cât va mai dura și la noi.

Mă gândeam cum ne obișnuiesc ei cu steagul LBTQ și ni-l bagă exact sub nas, sub sloganul „LOVE IS LOVE” (Dragostea este dragoste. Nu are limite. Poți iubi orice).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

P.S. Dragă Facebook, în caz că vrei să îmi stergi postarea, te asigur că nu urăsc pe nimeni. Iubesc oamenii, chiar și cu alte orientări sexuale dar mai presus de oameni iubesc Legea și Cuvântul lui Dumnezeu. Nu iubesc păcatul! Am colegi de lucru cu alte orientări și cu care îmi împărtășesc convingerea cu înțelepciune și dragoste.

Un weekend binecuvântat!

#cocacola #biblia #crestini #GodisLove


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button