Marşul pentru Viaţă

LIVE: Bebeluși salvați de la avort și mamele lor, invitați la Casa Albă, pentru a fi alături de Președintele Trump când s-a adresat în direct Marșului pentru Viață de la Washington, DC

„Babies Go to the White House” – Patru copii salvați de la avort (prin sprijinul centrelor de consiliere în criza de sarcină) și mamele lor au fost alături de Președintele Trump în timp ce acesta s-a adresat în direct de la Casa Albă participanților la Marșul pentru Viață de la Washington, DC, care a avut loc vineri, 19 ianuarie 2018.

„Babies Go to the White House” („Bebelușii merg la Casa Albă”) face parte din evenimentul anual „Babies Go to Congress”, organizat de Heartbeat International, cea mai mare rețea de centre de consiliere în criza de sarcină din SUA și din lume. Anual, Heartbeat merge în Congresul American cu câteva mame care au trecut prin criza de sarcină și cu copiii lor pentru a face lobby pro-viață pe lângă legiuitori.

Ca de obicei, ieri, în ajunul marșului, activiștii pro-viață au fost primiți de Vicepreședintele SUA, Mike Pence.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Anul acesta, Mitropolitul ortodox Tihon a rostit rugăciunea și cuvântul de deschidere la a 45-a ediție a Marșului pentru viață de la Washington, flancat de reprezentanți din bisericile ortodoxe și cea catolică.

LIVE PE FACEBOOK – Marșul pentru Viață 2018 de la Washington, DC
Tema din acest an: „Love Saves Lives” („Dragostea salvează vieți”)

Reţeaua Heartbeat International, cu sediul central la Columbus, în statul american Ohio, a fost înfiinţată în 1971 şi deţine 1.300 din cele 2.500 de clinici pro-viaţă şi centre de sprijin în criza de sarcină existente în SUA. Alte 700 de centre similare de pe toate continentele lumii sunt afiliate la reţeaua Heartbeat International, care le oferă formare, consultanţă şi alte instrumente utile în activitatea lor. Prin comparaţie, numărul total al clinicilor de avort SUA este de cel mult 800.
Numai în 2015, centrele Heartbeat din SUA au salvat 160.000 de copii nenăscuti (aproximativ un copil la fiecare patru minute!), ceea ce reprezintă peste jumătate din numărul total de copii americani salvaţi de la avort prin activitatea acestui tip de centre.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button