Marşul pentru Viaţă

Lisa Robertson: Dincolo de pragul casei, teren imens pentru misiune. Luați-vă crucea și vorbiți despre viață, despre iubire / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

de Redacția Stiripentruviata.ro

Actrița Lisa Robertson a oferit vineri, la Marșul pentru viață de la Washington, DC o mărturie despre criza de sarcină prin care a trecut în adolescență și care s-a finalizat cu experiența devastatoare a avortului.


Aveam 16 ani, era însărcinată și necăsătorită, vulnerabilă și disperată să cred în minciunile lor. În ziua aceea, la clinica de avort, mi s-au spus trei minciuni – trei minciuni care au avut impact asupra vieții mele și a copilului meu nenăscut.

Prima a fost că acolo nu e decât un mănunchi de celule. Era o minciună, pentru că știm că viața începe la concepție.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

A doua a fost afirmația că trupul mi se va vindeca și voi fi ca nouă în câteva zile. A fost tot o minciună. Corpul meu nu a mai fost niciodată la fel: nu am mai putut duce niciodată o sarcină la termen.

A treia minciună a fost: Când vei pleca azi de aici, vei putea uita că s-a întâmplat vreodată. A fost o altă minciună. S-a întâmplat cu 40 de ani în urmă și mă gândesc la ziua aceea în fiecare zi din viața mea.

Era să plătesc cu propria viață, cu cea a familiei, a copiilor pe care i-am purtat și născut, pentru aceste minciuni și pentru multe altele. M-a costat viața a doi copii și a altor generații de nepoți.

Dar Dumnezeu m-a salvat, m-a iertat, m-a mântuit și mi-a dat și glas, ca să vorbesc pentru copiii nenăscuți. Mi-a dat glas pentru a spune adevărul, nu minciuni.

Ca trup al lui Hristos, trebuie să fim pro-iubire și pro-viață într-o lume pro-ură și pro-avort.

Nu mai putem sta nepăsători, permițând avortarea generațiilor viitoare. Trebuie să acționăm acum.

Suntem mai aproape decât oricând de anularea legii Roe vs. Wade, aducând viața, importanța fiecărei vieți și sacralitatea vieții umane în inima și mintea americanilor.

Chiar dincolo de pragul casei voastre se întinde un teren imens pentru misiune. Este în propria familie, la voi la biserică, în comunitatea sau grupul vostru de adolescenți.

Nu suntem izolați într-o bulă. Lucrurile acestea se întâmplă chiar lângă noi: la restaurantele unde mergem des, la saloanele de cosmetică, la băcănie și la mall sau în magazinașele elegante unde ne place să pășim adesea.

Oriunde te uiți, vezi tinere luând decizii disperate, bazate pe minciunile pe care le aud.

Trebuie să fim și pro-adopție. Când legea Roe vs Wade va fi anulată, va fi nevoie de familii care să adopte copiii salvați.

Decideți chiar aici și acum, în Washington, DC, capitala țării noastre, că veți duce lupta pentru viață în numele copiilor nenăscuți și al nenumăratelor femeilor care suferă ca mine din cauza deciziilor pe care le-au luat.

Sunt binecuvântată să mă aflu aici, cu voi, să fiu parte din mișcarea pro-viață.

Acum luați-vă crucea la chemarea lui Hristos și spuneți adevărul, vorbiți despre viață, despre iubire – despre Iisus Hristos!

Vă mulțumesc. 

Marșul pentru viață de la Washington, DC, a avut loc vineri, având tema „Egalitatea începe din pântece”. Evenimentul se organizează anual în preajma comemorării datei de legalizare a avortului în SUA din orice motiv și în orice stadiu al sarcinii, până înainte de naștere (22 ianuarie 1973). Participanții cer protejarea dreptului la viață al copiilor nenăscuți. Mișcarea a devenit internațională, de-a lungul anului organizându-se marșuri pentru viață în mai multe state americane și din întreaga lume.

Kirk Cameron, actor: Nu ne punem speranța în Casa Albă sau în Congres, ci în puterea lui Dumnezeu care lucrează în inimi / Marșul pentru viață 2022de la Washington, DC

Toni McFadden: O poveste de dragoste și răscumpărare prin naștere de copii / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Katie Shaw: Mulți nu știu că există o listă de așteptare pentru adopția de copii cu Sindrom Down / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Lisa Robertson: Dincolo de pragul casei, teren imens pentru misiune. Luați-vă crucea și vorbiți despre viață, despre iubire / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Students for Life estimează 150.000 de participanți la Marșul pentru viață 2022 din Washington, DC: Time-Lapse VIDEO, LIVE integral

Jeanne Mancini: Sperăm ca 2022 să aducă o schimbare istorică pro-viață / Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

SUA: Arhiepiscop ortodox oferă rugăciunea de deschidere la Marșul pentru viață 2022 de la Washington, DC

Organizația pro-viață a ortodocșilor americani cheamă credincioșii la Marșurile pentru viață din SUA

Mitropolitul Tihon în Duminica pentru Sacralitatea Vieții: Toți oamenii, și cei nenăscuți, sunt creați pentru a trăi veșnic cu Dumnezeu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button