avort

Leana Wen, noul CEO al celui mai mare lanț de clinici de avort din SUA, își dorește să crească numărul avorturilor

traducere și adaptare după Micaiah Bilger, LifeNews

Planned Parenthood este cea mai mare rețea de clinici de avorturi din SUA, oprind viața a peste 320.000 de copii nenăscuți în fiecare an. Cel mai recent raport arată că Planned Parenthood are un venit anual de 1,46 miliarde de dolari, jumătatea de bilion fiind din banii contribuabililor.

Recent Leana Wen, noul CEO al Planned Parenthood, a declarat că își dorește să crească afacerile în această industrie, cerând ca avorturile să fie plătite din banii contribuabililor, chiar dacă mulți dintre aceștia refuză pe motive de conștiință.

Pentru că ideologia pro-avort pierde teren în SUA, Leana Wen a înlocuit termenul „avort” cu termenul „sănătate” în declarația pentru The Guardian, spunând că îngrijirea medicală este un drept al omului, iar fiecăruia trebuie să i se garanteze accesul la acest drept.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În realitate, Planned Parenthood nu oferă îngrijire de înaltă calitate celor mai vulnerabili și neajutorați oameni din societatea noastră: copiilor nenăscuți. Dimpotrivă, le distruge viața și abandonează mamele și tații care poartă cu ei regretele timp de zeci de ani după avort.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button