religiesfaturi pentru tineri

VIDEO. Lansarea platformei de media online PRODOCENS, salutată de toate cultele creștine, în frunte cu Patriarhia Română

Platforma PRODOCENS promovează educația și valorile creștine prin televiziune și radio online și social media.

Marți, 24 septembrie 2019, la Palatul Parlametului, sub sloganul #FIILUMINA, s-a lansat platforma PRODOCENS, un canal de comunicare online a valorilor creștine. Inițiată de Cătălin Vasile, care a fost directorul de comunicare al Coaliției pentru Familie, platforma funcționează încă din 2014, dar a fost lansată oficial abia anul acesta.

La eveniment au participat reprezentanți ai tuturor cultelor creștine din țară, inclusiv Vasile Bănescu, Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Aurelian Iftimiu, directorul Agenției de presă BASILICA a Patriarhiei Române, și părintele Francisc Doboș, Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București.

Vasile Bănescu le-a transmis membrilor platformei media un cuvânt „de salut, de încurajare și de felicitare din partea Părintelui Patriarh Daniel”. Iar Aurelian Iftimiu a numit platforma PRODOCENS „un partener” și „un distribuitor al Binelui de Știut” (sloganul Agenției BASILICA).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La eveniment au mai participat jurnaliști creștini și reprezenanți ai societății civile: Mihai Gheorghiu și Ana-Corina Săcrieru, liderii Platformei civice de drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ, Eliza Maria Cloțea de la Studenți pentru viață și Alexandra Nadane de la România pentru viață.

La lansare au fost prezenți și politicieni care-și asumă promovarea valorilor creștine și conservatoare, printre care: Dep. Florica Cherecheș, Dep. Daniel Gheorghe, Dep. Matei Dobrovie și Daniel Uncu, publicist și lider al noului partid Alternativa Dreaptă.

VIDEO. Știrea scurtă

VIDEO. Evenimentul integral


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button