familie

La Familia: „La mulți ani tuturor românilor sau, mai bine zis, tuturor celor care încă mai simt asta în suflet!”

Muzicienii hip-hop Sișu și Puya (La Familia) au stârnit de curând, fără să vrea, valuri pe Internet după ce li s-a anulat un concert fiindcă își declaraseră adeziunea la familia naturală și națiunea română. De Ziua Națională a României, ei au postat pe Facebook o urare pentru toți cei care încă se mai simt români. În mesajul lor de 1 decembrie, ei atrag atenția cu privire la trista realitate a depopulării României și își însoțesc urarea de un videoclip puternic de la o piesă mai veche, dar la fel de actuală:

LA MULTI ANI! TUTUROR ROMANILOR SAU, MAI BINE ZIS, TUTUROR CELOR CARE INCA MAI SIMT ASTA IN SUFLET!!!

Cat despre restul, celor care vor sa fie si la noi „ca afara”, care au texte de genu’ „tara asta de cacat” si „romanii sunt prosti, fraieri sau au fost mereu sclavi” cred ca „Stefan cel Mare sau Mihai Viteazul nu au fost cine stie ce in istorie” le uram un calduros LA REVEDERE!!! Inca o data, toata lumea o sa discute aprig despre romanii din diaspora si, ca in fiecare an, statisticiile vor ramane la fel.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

4.000.000 de romani sunt plecati pe afara
80.000 romanii pleaca in fiecare an
2 este locul Romaniei dupa Siria la rata de crestere a populatiei din diaspora
1 oras mediu din Romania ramane in fiecare an fara toti locuitorii
0 numarul romanilor care considera tarile unde stau ACASA.

Citește și Unghiuldeabordare.ro: Partea întâi a interviului cu Sișu și Puya (La Familia): „Acum e «gangsta» să vorbești de Dumnezeu!”

Citește și UPDATED: De ce este importantă observația jurnalistului Radu Buzăianu despre anularea concertului La Familia de la Cluj pe motiv de diferență de valori: În noua ierarhie a valorilor, promovarea familiei naturale…

Citește și Teodor Baconschi despre anularea concertului trupei La Familia: „Ce poate fi mai moral decât să interzici ceva în numele toleranței? Nicicând, în istorie, buna intenție aparentă nu a dus la o poliție a gândirii atât de perversă”

Citește și Freamatul.ro: „Eu cred că LA FAMILIA are dreptul la exprimare”

Citește și Din ciclul „ne place non-conformismul, dar numai cel regulamentar”: un club din Cluj a anulat concertul La Familia după ce membrii acesteia s-au declarat în favoarea căsătoriei bărbat – femeie

Citește și Mii de Likes și distribuiri pe Facebook. Și ce i-au răspuns Sișu și Puya (trupa de hip-hop La Familia) unui fan care le-a cerut „relatări de la colțul străzii” în loc de valori conservatoare


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button