La Familia: „La mulţi ani tuturor românilor sau, mai bine zis, tuturor celor care încă mai simt asta în suflet!”

Muzicienii hip-hop Sişu şi Puya (La Familia) au stârnit de curând, fără să vrea, valuri pe Internet după ce li s-a anulat un concert fiindcă îşi declaraseră adeziunea la familia naturală şi naţiunea română. De Ziua Naţională a României, ei au postat pe Facebook o urare pentru toţi cei care încă se mai simt români. În mesajul lor de 1 decembrie, ei atrag atenţia cu privire la trista realitate a depopulării României şi îşi însoţesc urarea de un videoclip puternic de la o piesă mai veche, dar la fel de actuală:

LA MULTI ANI! TUTUROR ROMANILOR SAU, MAI BINE ZIS, TUTUROR CELOR CARE INCA MAI SIMT ASTA IN SUFLET!!!

Cat despre restul, celor care vor sa fie si la noi „ca afara”, care au texte de genu’ „tara asta de cacat” si „romanii sunt prosti, fraieri sau au fost mereu sclavi” cred ca „Stefan cel Mare sau Mihai Viteazul nu au fost cine stie ce in istorie” le uram un calduros LA REVEDERE!!! Inca o data, toata lumea o sa discute aprig despre romanii din diaspora si, ca in fiecare an, statisticiile vor ramane la fel.

4.000.000 de romani sunt plecati pe afara
80.000 romanii pleaca in fiecare an
2 este locul Romaniei dupa Siria la rata de crestere a populatiei din diaspora
1 oras mediu din Romania ramane in fiecare an fara toti locuitorii
0 numarul romanilor care considera tarile unde stau ACASA.

Citeşte şi Unghiuldeabordare.ro: Partea întâi a interviului cu Sişu şi Puya (La Familia): „Acum e «gangsta» să vorbeşti de Dumnezeu!”

Citeşte şi UPDATED: De ce este importantă observaţia jurnalistului Radu Buzăianu despre anularea concertului La Familia de la Cluj pe motiv de diferenţă de valori: În noua ierarhie a valorilor, promovarea familiei naturale…

Citeşte şi Teodor Baconschi despre anularea concertului trupei La Familia: „Ce poate fi mai moral decât să interzici ceva în numele toleranței? Nicicând, în istorie, buna intenție aparentă nu a dus la o poliție a gândirii atât de perversă”

Citeşte şi Bogdan Budeş, regizor şi om de teatru, despre „decizia” judecătorului Cristi Dănileţ în „cazul” Sişu şi Puya (La Familia): „Justiţia Postmodernă a decis la ceas de seară, pe Facebook, în aplauzele corului de susţinători, că sunt agenţi ai urii. Aşa se face justiţie în Minunata Lume Nouă?”

Citeşte şi Freamatul.ro: „Eu cred că LA FAMILIA are dreptul la exprimare”

Citeşte şi Din ciclul „ne place non-conformismul, dar numai cel regulamentar”: un club din Cluj a anulat concertul La Familia după ce membrii acesteia s-au declarat în favoarea căsătoriei bărbat – femeie

Citeşte şi Mii de Likes şi distribuiri pe Facebook. Şi ce i-au răspuns Sişu şi Puya (trupa de hip-hop La Familia) unui fan care le-a cerut „relatări de la colţul străzii” în loc de valori conservatoare


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.