familie

La centrul de plasament din Finlanda, Maria Smicală a fost ținută mult mai rău decât la închisoare

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală explică pe Facebook de ce a fugit din centrul de plasament în care se afla de peste patru ani și Maria Smicală, fata ei în vârstă de 12 ani, după ce fratele ei mai mare, Mihai, fugise deja din centrul în care era ținut tot de peste patru ani. Camelia Smicală scrie:

„Am aflat astăzi (de la cineva care a reușit să vorbească cu Maria)că Maria a fost ținută mult mai rău decât în închisoare. A fost obligată să doarmă pe o canapea, cu picioarele atârnând, deoarece canapeaua era prea mică. Asta, pentru a putea fi supravegheată non-stop. Nici la wc sau la duș nu avea voie fără supraveghere „de aproape”. Drepturile omului?????

Întrebare :dacă eu as fi fost pericolul, de ce o păzeau pe Maria inclusiv la wc. (și inclusiv supraveghetori bărbați), într-o clădire ca o cazemată?

Întrebare suplimentară pentru MAE: Dacă eu as fi fost cu adevărat problema, de ce au separat copiii între ei? Dar de bunici? De ambasador? De episcopul Macarie? De prieteni? De școală?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button