miracolul vieţii

La 26 de zile după ce naște un băiat o femeie aduce pe lume gemeni

O femeie din Bangladesh a șocat pe toată lumea, soț, medici, inclusiv pe ea, când a născut o pereche de gemeni la 26 de zile după ce născuse un băiat. Arifa Sultana, în vârstă de 20 de ani, a adus pe lume la sfărșitul lunii februarie, înainte de termen, un băiat. Medicii nu au observat însă că Arifa era însărcinată cu gemeni. Aceștia se aflau în cel de al doilea uter al femeii. Când i s-a rupt apa, la o luna după ce născuse, Arifa a ajuns la spital plângându-se de dureri abdominale. Scanarea cu ultrasunete a relevat că aceasta era însărcinată cu gemeni, băiat și fată. Totul a decurs normal, iar acum  Arifa și cei trei copii sunt acasă.

Arifa are o anomalie rară numită uterus didelphys, adică are 2 utere. Frecvența sarcinilor simultane, în ambele utere, la femeile cu uterus didelphys este de 1 la un milion. Medicii nu au observat anomalia și, evident, nici a doua sarcină, deoarece nu au efectuat investigații cu ultrasunete.

Sursă: liveaction


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button