11, 26 noiembrie, 9 decembrie, Iaşi: Cum construim caracterul copiilor? Încep trei sesiuni de Şcoala Familiei organizate de Asociaţia Familiilor Tinere

Asociaţia Familiilor Tinere dă start proiectului Şcoala Familiei. Până la sfârşitul anului vor avea loc trei ateliere dedicate părinţilor din Iaşi.

Primul atelier poartă titlul „Educaţia caracterului” şi va fi susţinut de Alina Mirică, pe data de 11 noiembrie 2017, de la ora 15:00, la Galeriile Art Georgies Iaşi.

În cadrul atelierului vor fi abordate teme precum definirea caracterului şi importanţa lui în creşterea copilului, mecanismele formării caracterului şi factorii care îi influenţează dezvoltarea, trăsături de caracter pe care copilul trebuie să le cultive.

Atelierul va fi împărţit în două sesiuni. Prima sesiune va acoperi informaţiile de natură teoretică, iar cea de-a doua va cuprinde o sesiune practică de lucru. Fiecare participant va reuşi până la finalul atelierului să identifice metode de a îmbunătăţi performanţele intelectuale ale copilului şi să găsească mijloacele de a reda echilibrul familiei.

Înscrierile se pot face până joi, 9 noiembrie, prin email la adresa familiiletinere@gmail.com, la numărul de telefon 0753 427 368 sau pe pagina de Facebook a Asociaţiei Familiile Tinere.

Numărul maxim de locuri disponibile este de 25 de persoane, iar participarea costă 70 lei/atelier sau 150 lei pentru cei care se înscriu la toate cele trei ateliere organizate până la sfârşitul anului („Comunicarea în Familie” – 26 noiembrie şi „Formarea dependenţelor” – 9 decembrie).

Alina Mirică este mamă a şase copii şi profesoară de limba engleză, doctor în teologie cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor şi a copiilor”.

Asociaţia Familiilor Tinere are ca scop iniţierea şi organizarea de proiecte, programe şi acţiuni pentru promovarea şi apărarea valorilor şi drepturilor familiilor tinere în societatea românească.

Coordonator proiect Şcoala Familiei Iaşi:
Bălinişteanu Dragoş
Tel: 0753 427 368
E-mail: familiiletinere@gmail.com


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns