familie

IPS Andrei Andreicuț: „Cel ce are credință mărturisitoare trebuie să zică «da» pentru familia tradițională, pentru copilașii noștri, pentru neamul nostru”

La 16 septembrie 2018, în Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci, IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a săvârșit Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. La cuvântul de învățătură, ierarhul a vorbit despre mărturisirea creștină, ocazie cu care ca precizat:

Luna viitoare, pe data de 7, se organizează un referendum. Și nu trebuie să-l legăm de politică. Ci să-l legăm de mărturisirea credinței noastre. Referendumul respectiv este pentru familia tradițională, pentru viitorul nostru creștinesc.

Fără să avem nicio reținere și nicio răutate împotriva nimănui. Nu avem nimic cu nimeni. Fiecare să trăiască așa cum îi dictează conștiința.

Dar cel ce are o credință mărturisitoare trebuie să meargă și să zică „da” pentru familia tradițională, pentru copilașii noștri, pentru viitorul nostru, pentru neamul nostru.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO

IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, cheamă religioșii și nereligioșii să voteze DA la referendumul pentru căsătorie

IPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, îndeamnă credincioșii de toate confesiunile să voteze la referendumul pentru căsătorie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button