Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava: „Tu ştii ce face şi pe unde mai este copilul tău?”

Foto: Informatiata.ro

Informatia Ta de Suceava, 2 noiembrie 2017 – Miercuri, 1 noiembrie 2017, cinci tineri au murit într-un accident de maşină la Ilişeşti, în judeţul Suceava. Cu această ocazie, Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, a postat un mesaj tulburător şi un apel către părinţi să stea mai aproape de copiii lor adolescenţi:

Suceava este azi în doliu. 5 tineri cu vârste cuprinse intre 16 si 26 de ani (dintre care 3 minori) au plecat astăzi dintre noi în urma unui tragic accident rutier.

Am fost acolo oripilat de imaginile de coşmar alături de peste 20 de colegi, poliţişti şi pompieri. Cel mai greu a fost să dăm veştile tragice familiilor acestor copii.

Din păcate, şocul a fost cu atât mai mare pentru rude şi părinţi în condiţiile în care aceştia nu aveau nicio informaţie despre activităţile celor dispăruţi prematur în această dimineaţă. De mâine vom căuta vinovaţi, ne vom întreba ce fac autorităţile, daca e cineva răspunzător pentru aceste tragedii.

Până atunci, hai să ne adunăm la o masă de familie să mai discutam despre bucurii şi supărări, să vedem ce mai fac copiii noştri, daca au probleme care vor sa ni le împărtăşească. Să nu ne bucurăm că ai noştri copii sunt în camera lor şi se joacă pe telefon sau tableta.

Să îi chemăm alături de noi şi să discutam cu ei, să îi facem mândri că sunt membri ai familiei şi să îi responsabilizăm. Să ne interesăm unde şi cu cine merg, ce fac, pentru că îi iubim prea mult ca să regretăm ulterior!


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

,

No comments yet.

Lasă un răspuns