Marşul pentru Viaţă

Ioana Picoș cântă „Mulțumesc, iubită Mamă!”

Într-un moment emoționant de la Marșul pentru viață 2019 – „Unic din prima secundă”, actrița și activista pro-viață Ioana Picoș i-a făcut o surpriză mamei sale, prezentă și ea la eveniment.

Ioana Picoș a cântat „Mulțumesc, iubită mamă!”, acompaniată de Pianistul Sorin Stoica, Mihai Predescu și Delia Elena Jantalau. Astfel, actrița i-a oferit mamei un omagiu pentru că i-a dat viață, iar audienței i-a oferit un adevărat tur de forță vocal.

Ioana Picoș a declarat că nu a apucat să pregătească mai mult de o jumătate de oră piesa împreună cu pianistul aceștia, dar „chimia” a fost instantanee:

În acea zi ne-am întâlnit toți patru pentru prima dată în viață. În jumătate de oră făceam această interpretare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Ioana Pico

VIDEO. Ascult-o pe Ioana Picoș cântând
„Mulțumesc, iubită mamă!” la Marșul pentru viață 2019 – „Unic din prima secundă”

Video prin amabilitatea pianistului Sorin Stoica


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button