adolescenţifamilie

Ingrid Mocanu despre uciderea fetiței din Dâmbovița: „Olanda ne spune să luptăm anticorupție, nu împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei”

Avocata Ingrid Mocanu a explodat după ce fetița de 11 ani dispărută în urmă cu mai multe zile de la 100 de metri de casă a fost găsită moartă. Principalul vinovat ar fi un cetățean olandez care ar fi venit în România pentru turism sexual. Ea a scris pe Facebook:

„O copilă a fost răpită și ucisă în drumul de la școală spre casă. Un cetățean olandez este suspect… se pare că a fugit din țară.

Olanda ne spune că trebuie să ”luptăm anticorupție”, cu riscul distrugerii destinelor unor nevinovați, a încălcării legii și cu aruncarea la coș a prezumției de nevinovăție.

Nu trebuie să luptăm împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei și altor forme de infracționalitate gravă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Trebuie să ne umilim în fața lor și să le înghițim lecțiile de doi bani… și desigur, golirea țării de resurse materiale și umane.

PS – comunicatorii de la Dâmbovița par totuși mai ”culți în cap” decât cei de la Caracal.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button