avortcriza de sarcinămiracolul vieţiisarcină

În peste 70% din cazuri, bărbatul presează pentru avort. Naomi Rosando a fost împușcată în cap de tatăl copilului

de Emanuel Buta, Facebook

Un studiu din anul 2018, din SUA, arată că 73,8% dintre avorturi se fac la presiunile bărbaților. Și întrebarea este: ce se întâmplă când femeia nu cedează presiunilor? Multe, iar uneori chiar ce s-a întâmplat în cazul de mai jos.

Dintr-un articol publicat luni pe lifesitenews.com, aflăm mărturia unei tinere din SUA care povestește cum iubitul ei, împreună cu care locuia, a împușcat-o în cap. Motivul? Ea rămăsese însărcinată, iar el nici nu dorea să audă de asta, ci o îndemna să „scape” de copil cât mai repede. Adică să îl avorteze, pentru confortul lui psihic.

Să fii împușcată în față de partener, pe care îl iubești, la care vezi doar lucrurile bune sau dacă le vezi și pe cele rele crezi că îl poți schimba în bine, bărbatul împreună cu care locuiești și de la care aștepți să te protejeze pe tine și pe copiii pe care îi ai împreună cu el, nu cred că este ușor de îndurat.

Întrucât Naomi Rosando, tânăra respectivă, și-a dorit copilul, eu cred că Dumnezeu a făcut o minune și au scăpat cu viață și ea, și copilul din pântecele ei. Și mai cred, citind-i mărturia, că la această minune s-a raportat cu multă conștiință: a spus public despre cum a fost tratată și despre faptul că o relație de felul acesta, în care se întrezăresc cele mai mici semne de violență, trebuie încheiată cât mai repede, indiferent de iubirea și de fluturii care se plimbă prin stomac sau prin creier.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De asemenea, în mărturia ei, Naomi prezintă dragostea pe care a avut-o încă de la început față de copil, care nu merita să plătească cu viață pentru că tatăl său nu îl dorea. 

P.S.: Copilul din fotografie, Landyn, este băiețelul lui Naomi Rosando!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button