homosexualitate

În anii ’80, Poliția din Londra a acoperit rețele de pedofili bogați

Un fost ofițer reponsabil cu protecția copilului a pretins că, într-o noapte, un detectiv din Divizia Specială i-a îndreptat un pistol spre tâmplă pentru a-l opri să investigheze cazul unei rețele de pedofili.

Chris Fay susține că a fost țintuit de un perete și sugrumat înainte de a primi avertismentul de a se îndepărta de acuzațiile legate de vila notorie, Elm, din Barnes, Sud-Vestul Londrei.

Tinerii aflați în îngrijire ar fi fost aduși acolo în anii optzeci pentru a fi abuzați de diferiți parlamentari și alte figuri publice.

Domnul Fay, care a lucrat pentru fosta Asociație Națională a Tinerilor Aflați în Îngrijire, a acuzat Poliția Metropolitană că ar fi acționat ca niște „gangsteri” atunci când vestea scandalului a izbucnit în 1990. El a dezvăluit cum unii membri ai Diviziei Speciale îi amenințau zilnic pe el și pe unii dintre colegii săi, intimidare care a durat mai bine de trei luni.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dezvăluirile sale șocante apar acum când Poliția din vestul Yorkshire se confruntă cu acuzațiile că l-ar fi protejat pe pedofilul Jimmy Savile.

Chris Fay,fost ofițer reponsabil cu protecția copilului

Domnul Fay, 67 ani, din sudul Londrei a spus: „A devenit foarte periculos. Oamenii par să uite că Divizia Specială poate face ce dorește, că își este singura lege.

La un moment dat m-au țintuit de un perete, sugrumat, cu un pistol îndreptat spre capul meu și mi-au spus în termeni foarte clari să mă îndepărtez și să înțeleg că este pentru binele meu.

Un coleg de-al meu a avut parte de același tratament, la fel cu alți voluntari. Chiar victime ale abuzurilor din Vila Elm au fost efectiv oprite să vină să vorbească cu noi la biroul NAYPIC (Asociația Națională a Tinerilor Aflați în Îngrijire, n. Trad.) din Londra.

Am văzut cum ofițeri din Divizia Specială bruscau aceste persoane și le întorceau din drum cu avertismentul de a-și ține gurile închise.

Totul se întâmpla în lumina zilei, era strigător la cer, se comportau ca niște „gangsteri”.

În final a trebuit să ne întâlnim cu victimele într-un centru al comunității locale, fără știrea poliției, ca să putem asculta ce aveau de spus. NAYPIC a primit identitatea unor politicieni de rang înalt care făceau parte dintr-o pretinsă rețea pedofilă din interiorul guvernului.

Oricum, domnul Fay a mărturisit „Mi s-a spus implicit de către poliție: Nu vrem să vii la noi cu nume mari”.

Ca o întorsătură sinistră, a spus el, fereastra de bucătărie a fost împușcată, rămânând trei găuri de gloanțe în sticlă, cu toate că nu s-a aflat cine a fost responsabil.

În 1982 Vila Elm a fost percheziționată de o echipă aflată în subordinea Poliției, dar acuzațiilor de abuz asupra copilului nu li s-au dat curs.

Operațiunea Fernbridge investighează acum afirmațiile și doi bărbați au fost deja acuzați de infracțiuni sexuale.

Poliția a confirmat că parlamentarul liberal-democrat Sir Cyril Smith, mort acum trei ani, a vizitat sediul.

Militantul Bill Maloney, de la Pie & Mash Films, care a ajutat la creșterea gradului de atenționare asupra supraviețuitorilor corupției a declarat „ Aceste tentative ale Poliției de a-i proteja pe cei bogați și puternici trebuie să se oprească acum.”

„Victimele de azi sunt martorii de mâine.”

Poliția MET a refuzat orice comentariu.

Sursă: express.co.uk
Traducere: Noemi Socaci
 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button