familie

Imagini uluitoare: Bebelușul născut în sacul amniotic. Se întâmplă o dată la 100.000 de nașteri

Bebelușul născut în balon a venit pe lume în Brazilia. Copilul a fost botezat Noah și a avut parte de un început de viață extrem de rar. 

Noah a fost născut cu sacul amniotic intact, printr-o operație de cezariană. Medicii spun că fenomenul apare o dată la 100.000 de nașteri, chiar mai rar în cazul operațiilor de cezariană, unde sacul amniotic este perforat de bisturiu.  

„O asemenea naștere are loc atunci când fătul este născut fără a se spare sacul amniotic, cu alte cuvinte, bebelușul iese din pântecul mamei în casa în care s-a dezvoltat pe timpul sarcinii”, a explicat medicul ginecolog Rafael Angelo Baggieri.

Mama micuțului Noah le-a vorbit jurnaliștilor despre emoția pe care a simțit-o atunci când și-a văzut bebelușul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„L-am văzut când a venit pe lume. Medicii au coborât paravanul și l-am privit. Am plâns. A fost un sentiment pe care nu am cum să îl descriu.”

Fotograful care a imortalizat nașterea specială spune că imaginile au avut un impact major asupra vieții ei.

„Nimic din ce a văzut până atunci nu s-a comparat cu Noah. Inițial, am fost șocată, credeam că bebelușul are o problemă, dar când l-am văzut făcând prima grimasă, mi-am dat seama că totul este bine. A fost un amalgam de emoții.” 

Sursă: a1.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button