valorile familiei

Imagini inedite cu Familia Regală Britanică

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au distrat în grădina impresionantă pe care mama lor, Ducesa de Cambridge, a decorat-o pentru concursul de peisagistică „Chelsea Flower Show”, organizat de Societatea Regală de Horticultură din Londra.

Proiectul „Înapoi în natură” a fost conceput de către Ducesa de Cambridge, cu ajutorul peisagiștilor Andree Davies și Adam White.

Holticultura realizată de Kate Middleton pentru a-i încuraja pe cei mici să petreacă mai mult timp în aer liber urmează să fie prezentată public săptămâna aceasta.

„Cred cu adevărat că natura și timpul petrecut în aer liber pot avea beneficii uriașe asupra sănătății fizice și mentale, în special în cazul copiilor mici. Sper ca această grădină din pădure, pe care am creat-o, să inspire părinții și copiii să iasă din casă, să se bucure de natură și să petreacă timp de calitate împreună”, a precizat Ducesa de Cambridge, pentru BBC.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Kate Middleton s-a implicat încă de la începutul acestui an în decorarea grădinii din cadrul Societății Regale de Horticultură pentru concursul „Chelsea Flower Show”.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, copac, plantă, copil, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, pantofi, copil, copac, şort şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare, plantă, copac, copil, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, copac, plantă, în aer liber şi natură
Fotografiile au fost preluate de Matt Porteous.
Facebook/TheBritishMonarchy


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button