dizabilităţi fizicefamilieUncategorized

Imagini înduioșătoare: Un copilaș îmbrățișează o femeie a cărei mână arată ca a lui

Joseph Tidd din Orlando, Florida, s-a născut cu o formă extrem de rară de sindactilie. Această malformație congenitală a membrelor afectează în general dezvoltarea normală a degetelor. Foarte rar pot exista diformități complicate, cum este în cazul micuțului Joseph.

Când în pântecele mamei un copil nenăscut cu această afecțiune nu primește suficient flux sanguin, părți ale membrelor nu reușesc să se dezvolte în mod normal.

Așa cum se vede în imagini, copilașul adorabil uimește cu iubirea lui nemărginită atunci când o femeie a cărei mână seamănă cu a lui, îi cere să se salute. Chipul micuțului Joseph se luminează de fericire. Băiatul își înfășoară brațele în jurul ei, oferindu-i cea mai dulce îmbrățișare.

Afecțiunea de care a dat dovadă copilașul cu păr blond a impresionat-o până la lacrimi pe femeie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: HappyNews/ Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button